شایان بورس به عنوان سایتی مرجع در راستای ارائه اخبار و رخدادهای بازار سرمایه و کالا و بورس ایران و جهان و تحلیل های علمی و نیز آموزش به افرادی که قصد ورود به بازار سرمایه را دارند در خدمت کاربران گرامی میباشد. "Shayan Bourse" is as a reference site for news and events in capital market and goods and the exchange of scientific analysis and training to those who wish to enter the capital market. محل فعالیت شایان بورس در ایالات متحده آمریکاست و صرفا کلاسهای حضوری در شهر واشینگتن دیسی برگزار می گردد*** شایان بورس حامی معامله گران حرفه ای ایران *** با مراجعه به منوی برنامه کلاسها می توانید در کلاسهای آنلاین شایان بورس از طریق اسکایپ در اقصی نقاط جهان خصوصا ایران ثبت نام نموده و شرکت نمایید*** شما می توانید با تلفن : 12402211683+ با ما در ارتباط باشید پیامد ها و ریسک های رشد ارزش دلار آمریکا
شایان بورس شایان بورس شایان بورس شایان بورس شایان بورس


 

پیامد ها و ریسک های رشد ارزش دلار آمریکا

با برنامه افزایش سه مرحله‌ای نرخ‌های بهره فدرال رزرو آمریکا در سال ۲۰۱۷، انتظار می‌رود که سال جدید میلادی، سال خوبی برای دلار آمریکا باشد.اما اگر رشد ارزش دلار آمریکا منجر به از بین رفتن درآمد شرکت‌ها شود، یا ترامپ از وعده‌های انتخاباتی خود در رابطه با افزایش مخارج دولت (سیاست‌های انبساطی مالی) عقب‌نشینی کند و درنتیجه فدرال رزرو به‌جای سه مرحله، تنها به دو مرحله افزایش نرخ بهره اکتفا کند، دلار آسیب خواهد دید.
اخیراً گزارش‌هایی منتشرشده که به دلیل رشد ارزش دلار آمریکا، برخی از شرکت‌های آمریکایی درآمدهای خود را در تبدیل ارزها به دلار آمریکا از دست داده‌اند. با افزایش دلار آمریکا، ارزش سودهای به دست آمده بر اساس ارزهای خارجی کاهش می‌یابد و در عین حال، بخش صادرات آمریکا هم موقعیت رقابتی خود را در بازار جهانی از دست می‌دهد.بر اساس داده‌های Factset، ۳۰ درصد شرکت‌های حاضر در شاخص S&P 500، بیش از ۵۰ درصد درآمدهای خارجی خود را از دست داده‌اند و ارزش درآمدهای فعلی هم بر اساس دلار آمریکا کاهش‌یافته‌اند. این موضوع در دسامبر سال گذشته هم مطرح بود. سال گذشته، USDJPY در بالای ۱۲۰ معامله می‌شد. رشد دلار آمریکا در آن زمان هم یک مشکل برای اقتصاد آمریکا بود. که پس از آن و در عرض ۶ ماه، جفت ارز به محدوده ۱۰۰ سقوط کرد.با توجه به مطالب بالا می‌توان حداقل ۱۰ پیامد رشد دلار آمریکا را که نشانگر آسیب‌های احتمالی آن بر اقتصاد این کشور است، نام برد. سرمایه‌گذاران بایستی درک کنند که چنین آسیب‌هایی می‌توانند رالی فعلی دلار آمریکا را معکوس کنند، بخصوص که رالی اخیر دلار آمریکا بر پایه احساسات جمعی و همچنین تنها شایعات به راه افتاده است. یعنی ریسک این وجود دارد که رالی فعلی تنها به دلیل استراتژی “خرید با شایعات و فروش با واقعیات” به راه افتاده باشد.در عین حال، اگر برنامه مالی دونالد ترامپ به تأخیر بیفتد، یا نشانه‌هایی از ضعیف بودن این برنامه مالی مشاهده شود، رالی صعودی دلار و شاخص‌های سهام آمریکا به راحتی می‌تواند از بین بروند. هرکدام از این عوامل منجر به تعویق افتادن مراحل افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در سال ۲۰۱۷ خواهند شد. البته، اگر هیچ‌کدام از موارد بالا مشکلی برای دلار آمریکا به وجود نیاورند، USDJPY می‌تواند تا محدوده ۱۲۰ هم صعود کند.

پیامدهای رشد دلار آمریکا

• کاهش صادرات، افزایش واردات و تشدید کسری تجاری آمریکا
• تورم پایین
• قیمت پایین کالاهای اساسی
• درآمد ضعیف شرکت‌های آمریکایی و کاهش قابل‌توجه درآمدهای خارجی
• کاهش فشارها بر بانک‌های مرکزی دنیا، مثل بانک مرکزی اروپا، جهت تشدید سیاست‌های انبساطی
• افزایش فشارها بر اقتصادهای نوظهور که بدهی‌های دلاری دارند
• تراکنش‌های ادغامی شرکت‌ها افزایش خواهد یافت
• بازدهی پایین سرمایه‌گذاری‌های بین‌المللی
• افزایش برون‌سپاری خدمات
• کاهش تقاضا برای دارایی‌های جایگزین دلار، مثل طلا



Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This
چاپ این صفحه

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



ارسال توسط شایان دیبا